Tarieven en vergoedingen

Tarieven en vergoedingen

Een voetreflexbehandeling  en/of massagetherapie behandeling  duurt 60 minuten en kost €55,00. Deze behandeling is vrijgesteld van BTW

Ontspanningsmassages (vallen  niet onder vergoeding van zorgverzekeraars)

De kosten voor een ontspanningsmassage is  €55 euro  per uur/82,50 euro per 1,5 uur. 

De massage behandeling is volledig afgestemd op jouw behoeften op dat moment.  Samen kijken we naar de mogelijkheden van de massage. Het gaat hier om Westerse-, energetische-, meridiaan- of acupressuurmassage. Veelal worden deze massages gecombineerd.

De behandeling is na  telefonische afspraak.

VERGOEDING

Massagepraktijk Equilibre is aangesloten bij de beroepsvereniging FAGT (Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten). Dit betekent dat een behandeling voetreflex en massagetherapie door de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk wordt vergoed.

 • KvK inschrijvingsnr.:  50399276
 • BTW-ID:  NL001683703B86
 • lid van de beroepsvereniging FAGT
 • Aangesloten bij het RBCZ

Daarnaast ben ik opgenomen in het register van de RBCZ. De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsoefenaren in de complementaire zorg (artsen en therapeuten op HBO-niveau) certificeert en registreert.

Tevens ben ik bij de klacht- en tuchtrecht aangesloten.

Wil je weten of jij voor vergoeding in aanmerking komt, bekijk dan dit overzicht of neem contact op met jouw zorgverzekeraar.

Neem bij de eerste afspraak je zorgpas mee.

ALGEMENE VOORWAARDEN

 • Behandeling is uitsluitend op afspraak en wordt in overleg gepland
 • Als je onverwacht niet op tijd kunt zijn, laat me dit dan direct telefonisch weten
 • Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd of verplaatst. Afspraken die minder dan 24 uur tevoren worden geannuleerd, worden, in overleg, in rekening gebracht.
 • Bij het maken van een afspraak noteer ik altijd jouw mailadres en telefoonnummer om contact te kunnen onderhouden.
 • De eerste afspraak bestaat uit een intake gesprek en een kennismakingsmassage.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de informatie die je tijdens het intakegesprek of gedurende de behandeling aan mij verstrekt.
 • Hygiëne vind ik belangrijk, ook tijdens een behandeling, wederzijds.
 • Massagepraktijk Equilibre is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van niet volledige of verkeerde inlichting dan wel verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.
 • Alle informatie die je voorafgaand of tijdens een behandeling verstrekt aan Massagepraktijk Equilibre wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

   

KLACHTENREGISTRATIE

Als therapeut doe ik mijn uiterste best om cliënten met de grootst mogelijke integriteit therapeutisch te  behandelen. Vrijwel altijd tot grote tevredenheid van cliënten. Toch kan het voorkomen dat je vindt of vermoedt dat ik als therapeut, om welke reden dan ook, niet juist gehandeld heb.

Als FAGT geregistreerde therapeut  ben ik vanuit de wet WKKGZ verplicht aangesloten bij een onafhankelijk klachtenfunctionaris via Quasir en geschilleninstantie Borggeschil welke door de ministerie van VWS erkend is. Bovendien sta ik ingeschreven in het TCZ/RBCZ register, waar het tuchtrecht georganiseerd is. In geval van klacht, kun je de hieronder beschreven stappen ondernemen:

1. Neem contact op met mij, en leg het probleem voor. We kunnen dan samen kijken voor een oplossing.
2. Indien een dergelijk gesprek niet het gewenste resultaat heeft, kun je contact opnemen met Quasir. Een onafhankelijk klachtenfunctionaris zal je begeleiden in dit proces.
3. Indien ook de klachtenfunctionaris niet heeft geleid tot het door jou gewenste resultaat, dan is er de mogelijkheid van een geschillencommissie. De klachtenfunctionaris kan je daarbij helpen.